Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelstjärnematt..

Himmelstjärnematt och norrstänk
Rastlösheten i blod
Bit dig i tungan
Bit dig i läppen
öva upp ditt mod

Vemod
Tidsrymder som flyger och far
blir till diffusa och mäktiga dar

Historik och publik
Du genomlever det
som ett nyfrälst lik

Du slickar sältan och saltet
slickar sår
Stryker bort solens stickande
tår

Eftertanke
Efterklokhet

Om det är något du ångrar
är det DET som du redan vet..

© Nattsyster 25/3 -05




Fri vers av Nattsyster
Läst 474 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-25 13:21



Bookmark and Share


    Falkis
du har en innerligt egen stil!
2005-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattsyster
Nattsyster