Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Risken finns...



Risken finns
att jag kysser dig.
Risken finns
att jag skrattar.
Risken finns
att jag tänker.
Risken finns
att jag somnar i dina armar.

Risken finns
att jag förlorar mig själv.
Risken finns
att jag rör dig.
Risken finns
att jag blir galen.
Risken finns
att jag är kär.




Fri vers av PussInBoots
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-03-25 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots