Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I want to forget but also remember

Why did I make the misstake?
Why can\'t I forget?
The memory of you,
is like a ugly engraving in my mind,
like a tattoo on my skin,
that I just want to get rid off.

I just want to forget,
but at the same time remember.
Remember all the memories,
even though they aren\'t real memories,
but still something beautiful.




Fri vers av vete
Läst 202 gånger
Publicerad 2007-07-09 13:46



Bookmark and Share


  Lithia
Känner igen den där kluvenheten, du har fångat den på ett jättebra sätt!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

vete