Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått mörker

ett mörker färgat blått av ångestens tårar,
dimma så tjock att jag kvävs inifrån,
kippar efter luft för att kunna resa mig upp,
kunna slå tillbaka,
för att åter kunna leva utan ångest att behöva prestera,
ta ett steg ut i den friska luften och kunna hålla huvudet högt,
innan det än en gång faller som en fura,
in i ett mörker färgat blått av ångestens tårar.




Fri vers av vete
Läst 360 gånger
Publicerad 2008-09-27 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vete