Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i regnet syns inte mina tårar

när du återigen tar det du gett
som så många gånger förr
och tror att jag inte har sett
låset du har satt på min dörr

de små orden som håller kvar
och gör mig för alltid till din
du ger alltid mindre än du tar
och du är bara stundom min

som om det kan ta bort smärta
när saker inte längre kan ses
finns huggen fortfarande i mitt hjärta
när stötarna inte längre ges

i regnet syns inte mina tårar
betyder det då att de inte finns?
och om du inte längre sårar
betyder det då att jag inte minns?




Fri vers av Edit
Läst 479 gånger
Publicerad 2005-03-30 00:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket stark text om känslor,att vilja bli hörd och synlig för sin längtan.
2005-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Edit
Edit