Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monolog kärlek

Jag har ofta sett på hur den en efter den andra har gett efter, hur den ena skrattar och den andra ler, hur den ena håller hårt medan den andra håller tag, den ena dansar när den andra går. Jag som aldrig gjort något av de vet faktiskt inte, men finns det någon annan kärlek en den monologa. den är ju givetvis inte helt monolog, en tycker att kärleken finns, den andra känner kärlek i tryghet och respekt. Men finns den sanna kärleken eller kommer man alltid att se det så. Själv så vet jag ingen ting, men är det så.




Övriga genrer av Kristian Horn
Läst 892 gånger
Publicerad 2005-03-30 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn