Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Teknikens under

Vart är jag?
Vart har jag tagit vägen?
Förlorad bland ettor och nollor,
vilse bland nollor och ettor.
Omsvärmad av ett töcken
som knappt existerar.
Omringad av ett mörker
utan fram och bak.
Utan in och ut.
Utan rätt och fel.

Vilken perfekt värld
att vara försvunnen i.




Fri vers av PussInBoots
Läst 357 gånger
Publicerad 2005-03-30 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots