Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatade deldikter (Tankar) I

Orden är inte mina.
De har tillhört någon annan.
Beröringen är inte min.
Den har varit någon annans.
Kyssarna är inte mina.
De har varit någon annanstans.
Hur kan jag veta,
att jag inte blir någon annan?




Fri vers av PussInBoots
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-03-30 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots