Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

 

Kanske är det så

att du

 

bryr dig

 

om mig

 

Men jag vill så gärna

att du ska

 

tycka om

 

mig

 




Fri vers av Jessi
Läst 723 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-22 18:21



Bookmark and Share


  Матрёшa
klockrent.. d är allt jag kan säga.
2008-05-01

  aol
så fint poetat
2007-08-25

  aol
så fint poetat
2007-08-25

  aol
så fint poetat
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi