Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag äcklas så fruktansvärt mycket av mig själv... Kan det bli värre..?


Levande död

 

Total själslig död

Fullständig kroppslig kollaps

 

Jag är levande
död

 




Fri vers av Jessi
Läst 681 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-05 21:21



Bookmark and Share


  To
Tråkigt nog finns de de som är levande döda. Endel kan väckas upp till liv igen andra kan inte det/vill inte det.
2007-12-07

  Bissen
Har också känt mig levande död... Precis som du beskriver...

Kram!
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jessi
Jessi