Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord till musik. Ska läsas med Namur´s instrumentala låt: songs from the walley of bacca


Jag fryser och det är kallt

Jag fryser och det är kallt
jag fryser och det är kallt
jag fryser för det är KALLT!

men du bryr dig ju inte
du vill väl inte höra
att jag står här och fryser
för du vet ju bäst eller hur
det är jag som ska fråga dig

pappa fryser jag
pappa fryser jag?

nej min son. Det gör du inte.
Den gröna halsduken är tjock
och jackan är varm
du fryser inte

men det gör jag visst
du ser det inte
du känner det inte

den gröna halsduken kliar
jag har slängt den på backen
den ligger i en pöl
jackan har jag tigit av mig
ja alla andra kläder också
men du ser det inte
jag står här naken

men du bryr dig ju inte
du vill väl inte höra
att jag står här och fryser
för du vet bäst eller hur
det är jag som ska fråga dig

pappa fryser jag
pappa fryser jag?




Fri vers av Evelina Freidn
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-07-22 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Freidn
Evelina Freidn