Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev en blind syn i hjärtat

Jag var blond och blinda syner
Fanns i mina ögon
Jag trodde jag hade mött    
Min kropps delande hjärta

Han smekte mig genom luften
Ovanför Genèves fuktiga gator
Hur snabbt och dimmigt gick inte tiden
Till Afrikas förförande bongotrumm

Mitt liv blev så påhittat självklart
Så förutbestämt och redan uppgjort
Men sen sprack hela spegeln och ramen
Föll ihop av dina vördande ord

Förut var staden blomstrande vacker
Jag var hel av drömmen jag saknat
Det blev helt, blev en blind syn i hjärtat
Ända tills en sann realism blev synlig

En såld själ får du aldrig igen
En sån själ blir jag aldrig igen




Fri vers av Evelina Freidn
Läst 434 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Freidn
Evelina Freidn