Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peace, röv and rock\'n\'pull

Bell-bottoms på knäppa ben
en uppknäppt skjorta som aldrig sett ut
källarvåningen, sju i grupp
haschet går runt...

En tur runt torget, dunkande bilar
raggarrunda och runk på tak
öl i hand utan att drickas.

Suggestiva rytmer av psykadeliska toner
peace, röv and rock\'n\'pull
gitarren runt halsen på scenens minsta plats.

Häng fritt, håret växer på din fitt
kvinnor kan
revolutionens anda, må den komma åter.

Skadade barn, neurosedyn, med ett finger eller två tår
utflippat och galet på ett helt annat sätt.

När och ska?




Fri vers av Deni
Läst 570 gånger
Publicerad 2005-03-30 19:44



Bookmark and Share


    Yfemia
Ja den var verkligen "Utflippad och galen" på ett sjukt intresant sätt. Förstår inte bristen på kommentarer här bara. Hoppas inte jag blir den enda kommentar-skribenten. You go girrl!
2005-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Deni
Deni