Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dragkamp

Vill inte vill inte vill inte dö.
Vill inte leva, men vill inte dö.

Titta, en fågel!
Vacker, vacker.
Titta på blodet.
Rinner, långsamt.

Vill inte vill inte vill inte dö.
Vill inte leva, men vill inte dö.

Titta, blå himmel!
Molnfri, molnfri.
Titta, jag ser ej.
Svartnar, svartnar.

Vill inte vill inte vill inte dö.
Vill inte leva, men vill inte dö.

Titta, jag ser ej.
Rinner, långsamt.




Fri vers av PussInBoots
Läst 421 gånger
Publicerad 2005-03-31 10:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots