Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...

Tänk om vi skulle stanna upp

Bara för ett ögonblick

För att se det

Vi annars inte hinner

 

Tänk om vi skulle vända om

Titta efter en gång till

Och inse att skönhet

Inte endast är vackra ansikten

 

Tänk om vi skulle sätta oss ner

För att bara vara en stund

Och låta bli att döma

Det som bara är yta

 

Tänk om vi skulle känna

Istället för att gå förbi

Så kanske vi äntligen

Skulle se det där

 

 

 

 

i djupet av människor ögon




Fri vers av Elvira.L
Läst 1087 gånger och applåderad av 30 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-25 00:36



Bookmark and Share


    Christabel
Vackert och så sant <3
2008-07-19

  SuperSweMe3
Bra skrivet sötis! :D hihi
2008-07-19

  "Silver"
Ett viktigt budskap, dessutom i en form som använder upprepningar och avslut för att förstärka diktens landning i minnet. En välförtjänt plats på förstasidan och stor applåd!
2008-07-17

    fina
kloka ord du sätter på pränt...kram
2007-10-14

    Issand.
jäättebra skrivet!!
skitbra applåd
2007-09-24

  Catrin
Det är så viktigt det du skriver om... se bakom det där som vi inte tror vi kan eller vill eller hinner, gör vi det så blir livet så mycket rikare.
2007-07-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Du skriver helt underbart!!!!!
Mycket tänkvärda ord!
2007-07-26

  Maria Zena Viklund
vacker!
2007-07-26

    Noyle
Bra gjort! Mycket bra skrivit! applad!!
2007-07-25

  Jan Linderoth
Du är väldigt klarsynt! Och använder den förmågan ihop med att du skriver fantastiskt fint, en ovanligt lyckad kombination! Applåd
2007-07-25

  Lasseman VIP
Wow! ja denna tyckte jag mycket om.. den är ju så sann så sann.. tack för denna!
2007-07-25

  Daniela Linder
så sant. skriver mkt liknande saker själv. Det är viktigt att försöka se bakom ytan.
2007-07-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Helt fantastisk och mycket viktiga ord!
Applåd!!!!!
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L