Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånskratt

Fan, nu vet jag!
Nu vet jag vad jag ska göra!
Jag tänker skratta livet
rätt upp i anskiktet

för det verkar ju vara en
absurd jävla fars ändå




Fri vers av Elvira.L
Läst 777 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-10 23:31



Bookmark and Share


  Catrin
Skratt förlänger livet, glöm aldrig det, livet blir för kort annars!
2007-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Elvira.L
Elvira.L