Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
namnet på denna dikt är ironiskt och inte ironiskt...


Jag har alltid följt min egen vilja

6 år
drömmer om att bli gymnast
flyger redan genom luften
men gymnastikskor
ser visst ut
som balettskor
sa de

7 år
börjar med fotboll istället
bättre så
får börja varje match
på B-lagets bänk
aldrig i A-lagets anfall
fortsätter ändå

bäst så




Fri vers av Erik Jansson
Läst 219 gånger
Publicerad 2007-07-31 16:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson