Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syns inte, finns inte

Det regnar igen
åh så mysigt!
säger jag som tittar ut

I Edinburgh har de nya
lutande busskursbänkar

lite skönare att sittluta sig mot
lite omöjligare att sova på

och det regnar fortfarande...




Fri vers av Erik Jansson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-06 22:35



Bookmark and Share


    Nattviol
flertolkningsbar
mysigt
eller ironiskt mysigt..
lutande bänkar
som motar uteliggare...
bara sköna för de som
har råd att sitta?
betraktelse
med regnstänk
och blöta skor..
; )
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Erik Jansson
Erik Jansson