Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Within Temptation, The Heart of Everything, Hand of Sorrow


Handen utav sorg

Han föddes utan namn
Till att döda och förstöra
Med en hand av sorg över sig

Så många år har han levt
Utan att släcka facklan
Som sitter i bergrummets vägg

Aldrig har han bränt
Den plats där blodet stänkt
Där de döda lever




Fri vers av Lutien Selae
Läst 865 gånger
Publicerad 2007-08-09 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lutien Selae
Lutien Selae