Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanin-is

Liten Nalle
Litet mjukdjur
Lurvig, mjuk,
att kittla på magen.
Kommer med Bob\'s lilla zoo
Äter begonoor ur rabatten
Maskrosrensare,
att krama




Fri vers av Lutien Selae
Läst 696 gånger
Publicerad 2007-10-28 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lutien Selae
Lutien Selae