Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iaktagelser

flickan jag möter varje dag är inte alls som jag brukade vara
hon är bitter och ärrig, tejpad här och där
skrattet hon skrattar slår tillbaks som ett betongblock
hon tänker inte längre
hon bara pratar
och folk ser henne, dom ser iallafall hennes kropp
det kan man ju tycka är en förbättring
men den känsliga blyga tjejen,
jag
ruttnar bort




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling