Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal text


frukostterapi

jag drömde att de älskade mig i natt
(du frågade om de älskade mig i natt)
och jag svarade att dom älskar mig bara nu


ingen kan älska mig som du
____________________

varför ser du så patetisk ut, ditt fån
frågar spegelbilden med ett flin
ge dig ut och var någon.

________________________


men från det ögonblick som jag låter handduken falla
blotta min våta kropp inför publikens dömande blickar
och hänföras av det jubel som stiger sig från dess vrår
inser jag vad det är jag trott jag gömt mig för

_________________________
dom älskar mig bara nu
ingen kan älska mig som du




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-16 12:08



Bookmark and Share


  MinnaSofia
Applåd och en kärlekshälsning till Winnerbäck!
2008-08-17

  isidore
underbar. bokmärkes.
2008-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling