Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

år av förnekelse

för det som en gång varit dina ord
förvandlades i min mun till mina egna
och jag började nästan tro på vad du intalat mig

så kom den där dagen.
då du skulle konfronteras med vad du gjort mot mig
din snedtandade valross till avkomma
och du grät för att du inte förstod. inte velat förstå
och jag älskade det. dina tårar hade för första gången en innebörd

(du grät för mig och vad jag gått genom, men mest för det faktum
att jag fått vandra genom det
ensam)

och jag vet inte vad hon berättade
hur mycket hon givit
men det resulterade i det första emotionella samförståndet mellan oss

trots att mycket aldrig blir sagt.




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-16 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling