Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig

jag älskar dig
kort och gott
men ord är svåra
och varken du eller jag mår bra
jag älskar dig ändå
mot det finns ingen lag




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-10 15:50



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Som ganjasmugglare gillar du olagligheter kan jag tro.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling