Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönhet är den största illusionen

Snygg.
Du tyckte att jag var snygg idag.
Mitt utseende föll dig i smaken.
Du sa att du blir kåt av att
Se

Mej.

Men kan du aldrig
Se

Mej
som man ser på en människa av kött&blod?
En riktig människa med känslor att ta hänsyn till.
Något mer än att bara vilja ta PÅ någon då kåtheten faller på.
Kanske du någon gång skulle vilja röra vid mitt INRE, se vad som döljer sej under fasaden som stundtals faller dej i smaken.
Kanske anblicken av mitt fula inre inte kommer att falla dej på läppen, känske du kommer springa gråtandes härifrån.
Kanske det rentutav blir så att du då inser att skönhet är en illusion, en lögn vi intalar oss då vi inte känner för att spendera natten ensamma.

Så du, jag ber dej.
Kan du inte
Se

Mej?




Fri vers av Vinga
Läst 416 gånger
Publicerad 2007-08-12 16:30



Bookmark and Share


    lisenisen
du skriver Så
Jävla
Bra!
verkligen, och jag ser dej nu. Hela jävla dej och du är underbar!
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Vinga