Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan dagen flyr

Innan dagen flyr,
vill jag vara din.
När ljuset är borta,
är det för sent.

Innan dagen flyr,
vill jag ligga i din famn.
Jag vill höra dig viska
vackra ord i mitt öra.

Innan dagen flyr,
vill jag hålla om dig.
Innan natten är här,
vill jag följa med dig.




Fri vers av PussInBoots
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-05 22:33



Bookmark and Share


  Frida E
så söt..stark dikt om vilja och någon man bryr sig om..fin:)
2005-04-08
  > Nästa text
< Föregående

PussInBoots
PussInBoots