Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fall

hon går ensam fram och till baka
grå gator dansar fram mellan hennes steg
falska skratt med eviga tårar
eviga nätter utan ett enda leende
utan hat, utan tid
vi vet att det är grått på var sin sida
himlen kunde lika gärna föråda oss
våldtäckt accepterat av stor mängd
tillsammans med talkshow
medans svarta jeans är förkastat
musik är hatad, endast rix finns
inget är bättre än tv3, utan enformighet
poesi är endast till för homosexuella
litratur finns endast för äldre
i damtidningens sommar utgåva
gittar ska endast spelas när det är pittoreskt
ingen är dekadent
alla är dogmatiker




Fri vers av Kristian Horn
Läst 403 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-04-06 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristian Horn
Kristian Horn