Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You\'re Out (of Line)

I fall in line
Just like I always do
I\'ll break away
and dispose of you


When these words flow, Who do you turn to?
With a trigger pull and the gunpoint directed my way
With a bullet aimed for me and this makes us equal


Screen my name
It\'s on display... for you




Fri vers av Juneau
Läst 752 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 12:13



Bookmark and Share


    tieduptootight
Får jag skriva ut den och sätta upp på väggen? Älskar den. Speciellt de fyra första raderna fångar mig. det blir någon mysko känsla i det hela som jag gillar starkt, som ett slags konstaterande. Underbart, fortsätt så!
2007-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Juneau
Juneau