Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

save me

I met the devil face to face,
between four eyes,
still I keep figthin\'against my internal mind.

save me from my mind!

I\'m runnin\' from the devil,
but still I\'m left inside,
tryin\' to hide,
but still he finds me.


Take me from this place,
I can feel the pain seek into my skin,
he\'s tryin\' to get into my mind

save me from this place!

I\'m runnin\' from the devil,
but still I\'m left inside,
tryin\' to hide,
but still he finds me.

I\'m all alone,
just me and my devil inside,
he\'s killin\' my mind.

Save me, just save me from my life!

I\'m runnin\' from the devil,
but still I\'m left inside,
tryin\' to hide,
but still he finds me.
still he finds me...




Fri vers av vete
Läst 261 gånger
Publicerad 2007-08-15 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vete