Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina förmyndare

snälla, pappa, bli inte arg, jag har tappat mobilen
mamma, jag diskade inte efter mig idag
kommer nog inte hem ikväll
snälla, pappa, bli inte arg, jag gjorde det igen
mamma blir så besviken varje gång
sluta skrika pappa jag får hål i huvudet
förlåt för att jag såg på tv när du anlände från jobbet
jag ska aldrig göra om det
pappa, min karusellpappa, min mamma, min mamma med gröna fingrar och städmani
mina förmyndare
mina presidenter
mina hjältar




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-16 13:32



Bookmark and Share


  notsomad
Osäker om det är en hyllning eller sågning av föräldrar...vilket fall som helst var det bra och precis sådär pain in the ass-är föräldrar.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling