Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kroppsvärme

hon ligegr där bakom mig precis som jag alltid velat
den enda som jag någonsin sett nåt värdefullt i
men hon är inte min, inget kan göra henne till det
och den smärtsamma sanningen dunkar i min kropp
känner mig som en våt trasa, vad ska jag göra

hon avbryter mina tankar:
jag älskar dig
i mitt öra




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling