Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min ensamhet

Jag går här,
i min ensamhet,
går helt ensam,
rädd för att berätta för mina vänner,
om att jag gillar poesi,
rädd för vad mina vänner ska tycka,

Så jag går här,
i min ensamhet,
helt ensam,
blundar och känner,
hur poesin strömmar in i mitt inre,
för ner mina tankar på papper.

för nu går jag här,
i min ensamhet,
alldeles ensam,
isolerar mig från omvärlden,
sluter mina ögon,
och drömmer om den poet jag aldrig kommer bli.




Fri vers av vete
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-17 21:01



Bookmark and Share


    eva m h
Låt poeten i dej komma till tals så får du se vad som händer!
Bra skrivet!
2007-08-17

    sleepwalking
\"och drömmer om den poet jag aldrig kommer bli.\"
tro på dig själv, det är verkligen inte omöjligt.
du skriver verkligen fint
och jag kan relatera till det du skriver!

applåd!
2007-08-17

  Cris
Man kan känna så.. ta tiden för vad den är och rätt som det är ser någon dina ord..och läser och du kommer att få höra att de tycker det är fint..
Det är bra och fint med poesi och diktning. Man för fram en tanke och ett budskap i en snyggare form bara än i annan text eller i tal.
2007-08-17
  > Nästa text
< Föregående

vete