Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En utfryst själ

Tänk dig,
att leva i ett kallt och fuktigt sten rum,
helt ensam, helt isolerad från omvärlden,
utan någon att prata med,
utan någon som förstår dig,

Tänk dig,
att leva i en känslokall värld,
när du behöver kärlek,
och allt du kräver är...
någon som förstår dig,

Då kan du förstå,
hur min själ lever




Fri vers av vete
Läst 262 gånger
Publicerad 2007-08-23 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vete