Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
x- 2001


Kärlekens sång.

Solen skiner och gräset är grönt
Värmen stiger, där ute är det skönt
Jag tittar ut på naturen och tänker på de som har det svårt
Då fäller jag en tår som rinner nerför min kind
Det kommer en vind som blåser bort min tår upp till stjärnorna
Då ser jag en gång som sjunger kärlekens sång





Fri vers av Mindfuck
Läst 301 gånger
Publicerad 2007-08-26 18:08



Bookmark and Share


    Jea
Väldigt fint skrivet... skön läsning... =)
Mvh Jea
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck