Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min fantasi

Jag vet att det var längesen nu
men du påverkade mitt sinne
Intryck, avtryck, insyn, avsmak

Jag kunde se din tunga leka
innan du noga valde varje ord
Jag kunde se någonting spela på dina läppar
innan det slungades ut med hes röst

Jag förstår inte varför just du lyckades
få mina tankar att kapitulera
Det var ju bara du, det var ju bara vi
värst av allt; det var ju bara då

Jag vet att det var längesen nu
men jag kommer ihåg varje rörelse
varje blick, varje smekning, varje ord

Det går inte att radera det
som satt sig fast
Det går inte att radera det
som hjärtat bestämt att hålla kvar

Ibland lyckas jag plocka fram dig,
känslan av din nakna hud mot min
känslan av dina läppar mot mina
doften av din manliga parfym

Om jag försöker kan jag ibland plocka fram
tanken på hur det kunde varit
och ibland leker jag med den
fantiserar om att vi kan bli någonting stort

Ibland när jag fantiserar,
kommer jag på
att du vill ju
egentligen inte ha mig
mer än där




Fri vers av Mindfuck
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-28 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck