Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter avslutet efter ångesten


gästboken

ja, nu slipper jag ju din familj iallafall
de är som en bunt jävla gangster-valrossar
vi kommer inte prata längre
tappa kontakten och låta det faktum att
vi varit på varenda våning, i varje rum
i detta förbannade gamla hus
falla i glömska
du var aldrig mer än såhär för mig
jag har ett nytt liv nu, ett som inte
inkluderar dig
och jag är väl tillfredställd på något vis
men jag undrar varför jag alltid
återvänder hit
när jag har allt jag behöver




Fri vers av Ganjasmuggling
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-30 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ganjasmuggling