Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quit...

Inget Blir Som Man Vill...
Allt Står Helt Still...
Fast Man Vill Framåt...
Så Åker Man I Livet Bakåt...
Vill Kunna Leva Normalt...
Och Kunna Vara Social...
Men Allt Blir Fel...
Hela Livet Är Ett Spel...
Allt Kan Bara Bli Skit...
Vill Bara Trycka På Quit...




Fri vers av DenSomBaraStårOchLer
Läst 317 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-03 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DenSomBaraStårOchLer
DenSomBaraStårOchLer