Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Untitled- (tills vackra ord kommer tillbaka)

Jag hoppas att du inte förväntat dig
Mer
För hela jag är ett fel i mig själv.

Frosten kom tidigt i år
och med ens var jag fast.
Jag orkar inte mer.

Mina ben vek sig under tyngden
av ansvaret.
Mina ögons gnista slocknade
Lika snabbt
som en eldslåga dör ut.

(Skulle du bli allt för ledsen
om jag försvann
ett litet tag?

Vi ses ju ändå snart igen)

Det är höst nu
och löven faller,
precis som jag,
vissna från sitt trygga fäste.

Men jag kommer resa mig
Igen
och Igen.

För visst fladdrar min ljuslåga ostadigt
men den har ännu inte slocknat
Helt.




Fri vers av Screaming Silence
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-03 21:16



Bookmark and Share


  glasblåsarblå
*hämta tändare* nej men, förlåt. jättefint. <3
Jag finns här för dig,. och jag ska se till att du aldrig slocknar. :)
*bunkrar upp med tändstickor, tändare,batterier och ficklampor*

jag behöver dig :*
2007-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Screaming Silence
Screaming Silence