Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömvärld

Klockan ringer, dags att vakna
Idag är det skola, ingen tid att sakna

Först tåg, sedan buss
Oh, jag längtar efter att få din puss

Idag är det en speciell dag
Idag ska vi ta nya tag

Dom säger; ge inte upp
Dom fattar inte hur det är att vakna och inte vilja se upp

Idag ska man träffa folk igen
Dom fattar inte att jag är rädd, för att hamna hos dom sen

Ingen förstår, ingen vill försöka
För att hinna med, måste jag takten öka

Mina ögon är blöta, fulla av tårar
Alla jag ser, de är bara dårar

Jag vill inte vara kvar i detta mer
Snälla doktorn, ge mig nåt så jag inget mer ser

Så helt plötsligt sitter jag här
På tåget, vet inte vart det bär

Jag har bestämt mig, jag ska åka
Och dom som vill ha mig kvar, ge upp utan att bråka

Jag kommer snart hem igen
Men låt mig först utforska på egen hand, sen

Vad vackert här är
Stora träd, buskar fulla av bär

Hemma är det regn, snö och kallt
Här är det varmt, ljuvligt, underbart

Snälla, låt mig stanna där bara en dag
När jag kommer tillbaka gäller nya tag

Jag är i min drömvärld, ack så ljuv
Jag vill stanna här för alltid, ta aldrig slut

Men någon väcker mig ur min värld
Jag får väl vänta ett tag med denna färd...




Fri vers av Mindfuck
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-06 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck