Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten sunkig trång lägenhet i England

En liten sunkig trång lägenhet
En liten sunkig trång lägenhet i England med dig

Jag vill bo i en liten sunkig trång lägenhet i England med dig
En liten sunkig lägenhet med ett möjligen två eluttag

Det kommer att vara en liten sunkig lägenhet i England
Men det kommer vara vår första sunklägenhet
& vi kommer att älska den!

Jag bor gärna i en liten sunklägenhet bara jag får bo med dig
En liten lägenhet i England

Vi ska bo i en liten sunkig lägenhet i England
På kvällarna ska vi hänga på dom lika sunkiga klubbarna

Vi ska titta på okända och ökända mysiga band
& vi ska kommentera och fotografera

Vi ska titta på okända och ökända mysiga band
& vi ska gissa vilka som kommer att bli kända
& vilka som kommer att stanna kvar på lokalband-nivå

Jag bor gärna vart som helst med dig
Gärna en sunkig liten lägenhet i England
Bara jag får bo med dig.




Fri vers av Mindfuck
Läst 353 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-12 23:39



Bookmark and Share


  Carlita
ja, sunkiga lägenheter och klubbar finns det gott om i england så kanske din önskan blir lyhörd, om nu denne någon vill desamma :)

denna var skönläst, gillar upprepningarna
2007-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Mindfuck
Mindfuck