Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njut av din barndom.

Stackars barn.
Du har ingen aning om vad som väntar dig.

Du är så oskuldsfull och helt ovetande.
För dig är livet en lek.
En fantasivärld utan bekymmer.
För dig räcker det med att leva på godis och sötsaker,
och om du trillar och skarapar knäet, så är du bara en mors blåsning ifrån att bli bra igen.
För dig är det värsta som kan hända att \"Bollibompa\" slutar sändas.
och det bästa om det blev ett 24/7 program.

Jag önskar att livet vore så enkelt,
och att jag kunde bespara dig det hemska som du kommer vara med om.

Stackars barn.
Du skulle bara veta.




Övriga genrer av Lellelobrika
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 15:10



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mmmm så är det.
Var barn så länge du kan
även om du vet....
skitbra!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lellelobrika
Lellelobrika