Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag, Nya möjligheter.

Morgondagen.
Det är ett vackert ord.
Morgondagen.

Hur illa det än går idag,
så finns den alltid där som en dörr till nya möjligheter.
Bara en natts sömn iväg.
Morgondagen.
En befriande dag.

En dag gjord för att ställa allt till rätta igen.
En dag lagom långt ifrån för att hinna samla mod nog att ringa den där speciella personen,
Men ändå tillräckligt nära när man har väntat på något riktigt länge.


Men..


Då kan man undra.
Men Morgondagen.
Idag är ju gårdagens Morgondag.
Om det då har gått illa idag.
Hur kan det då fortfarande vara en bra dag?
Jo. Därför att.
Det finns ju alltid Morgondagen.




Övriga genrer av Lellelobrika
Läst 405 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-17 13:54



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Du är så himla duktig!
Skriv mer.....!
kram
2007-09-25

  Agnes
mmmm.... det är nästan lite Robban Broberg över din filosofiska konklusion. Hoppfull text. I mitt tycke är början bäst - dina korta, snärta rader med punktering, och i tredje stycket några längre rader som förklaring. Ditt \"men\" blir till en gåta som så småningom löses upp med ett givet svar. Glasklart! Livsbejakande! Och lite \"kvittrande\".... ;o)
2007-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Lellelobrika
Lellelobrika