Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En obesvarad kärlek i hemlighet har blivit till en förevig passionerad lidelse Två ofullbordade själar har mötts och bildat ett oövervinneligt ett


Vi två



För alltid vill jag ha dig nära
Dina andetag blir till en ljum bris mot min nacke
Din puls slår i takt med min
Jag känner det, jag vill det
- Vi två är ett

En tår nedför din kind blir till en våt rand på min
Jag är arg - du skäller
Du är ledsen - jag gråter
Jag är glad - du skrattar
Jag känner det, jag vill det
- Vi två är ett

Varje morgon när jag vaknar, vaknar jag med ett leende på läpparna
Varje kväll när jag går och lägger mig är jag så glad över att ännu en dag ha fått vara din.
Du är mitt allt. Du är jag.

Utan dig är mitt hjärta blott ett tomt skal med vars enda uppgift är att hålla mig vid liv.
Men vad är det för liv att leva? Jag vill vara med dig.
Tillsammans vi två.
För alltid.
I vår kärleksbubbla.
Där ingen annan har tillträde.




Övriga genrer av Lellelobrika
Läst 345 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-19 17:28



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Jag blir lycklig av dina ord!
Nu när jag läser den i lugn och ro hemma, och JA du har rätt! Ni två hör ihop, ni två är ett!
puss
2008-12-12

  Lejonhjärtas poesi
Obesvarad kärlek är också kärlek och må passionen bli din verklighet en vacker dag!
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Lellelobrika
Lellelobrika