Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont.

Det gjorde ont när du svek mig

Det gjorde ont när du tog

Det gjorde ont när du såg på mig

Det gjorde ont när du log

~

Det gjorde ont för att jag älskade dig

Det gjorde ont för att det inte blev du och jag

Det gjorde ont för att du är du

Det gör ont än idag

~

De gör ont att se dig

Det gör ont med all denna smärta

Det gör ont att du inte vet

Att du alltid kommer att finnas i mitt hjärta




Övriga genrer av Lellelobrika
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 15:17



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Man glömmer inte
Inte ens smärta.
även om den bleknar så finns den kvar.
Men ljuvare.
Fin text!
2007-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Lellelobrika
Lellelobrika