Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Annie

När molnen har lättat kan du ge dig av

Himlens portar är öppna för dig min vän

Som en vind i mitt hår

som en hand mot min kind

tog du farväl

när jag sov

du tog farväl av livet på denna jord

Ja, vi minna dina ord

som om allt var igår

vi minns din lycka

din sorg, din kärlek

allt detta du gav

till oss utan förbehåll

Kärleken du gav finns alltid kvar!




Fri vers av Ariam
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam