Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en sorts längtan

Jag längtar efter så mycket

och jag saknar en hel del

älskar en hel massa

men hur jag än gör

tycks jag aldrig

vinna ditt hjärta




Övriga genrer av Ariam
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ariam
Ariam