Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


kill kill kill

jag sitter
och väntar
det kommer en lastbil
backandes emot mig
jag sitter
och önskar att den ska köra på mig
, mosa, krossa, döda
kill kill kill

jag sitter
och väntar
en av mina terapeuter kommer
går emot mig
säger ”hej”
hej.
jag sitter
och önskar mig dödad av en backande lastbil

min terapeut är glad.




Fri vers av youshe
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 21:03



Bookmark and Share


    Iza
alltid så jävla glada
2007-09-27
  > Nästa text
< Föregående

youshe