Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och så händer det.


vi har blivit stora nu

kommer ni ihåg hur vi lekte
pocahontas och
hade picnic hemma på gården

   kommer ni ihåg när vi blev äldre
vi slutade leka och allt var på allvar

       för vi har blivit stora nu
          vi klarar oss själva
       nu har vi blivit stora och
        behöver inte varandra

   minns ni när vi skulle säga tre bra saker om varandra
och hur svårt det var utan att använda ordet "snäll" alldeles för mycket

   minns ni det och hur vi gled ifrån varandra

för vi har blivit stora nu
   och klarar oss själva




Fri vers av youshe
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-24 10:23



Bookmark and Share


  KLANG
ja tänk när man var liten och kärlek var en puss på kinden ;)
2007-10-24
  > Nästa text
< Föregående

youshe