Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

besviken




och när sanningen kommer fram,

trodde allt skulle bli bra
, trodde det skulle kännas lättare
att vara ärlig
ger ingenting annat än besvikelse

och när sanningen kommer fram,

en kall blick ser på mig
med avsky, förakt jag
är smutsig i dina ögon en
skit du vill inte ha mig jag
är inte din dotter du
trodde jag var stark och klok och
nu,
bara besvikelse

när sanningen kommit fram




Fri vers av youshe
Läst 312 gånger
Publicerad 2007-09-14 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

youshe