Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


röda prince

näst sista dagen vi träffades
var jag med dig när du åt lunch
jag satt och tittade på när du stoppade i dig min mat och mitt vatten
jag såg på dig med avsky och förakt
men du uppfattade min blick som lust

en gång ville jag ha dig
men det jag vill ha kunde du inte ge mig

sista dagen var ett djävulens verk
du lurade mig och kysste mina ovilliga läppar
jag ångrade mig då jag satte tänderna i din omogna hals
och jag visste att det var sista gången

en gång när jag var liten ville jag ha kärlek
allt jag fick var ett brustet hjärta och ett paket röda prince




Fri vers av youshe
Läst 288 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-14 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

youshe